Staic, “Crăciunescu a distrus pășunea meu, a distrus gardul meu și a tăiat pomii”. Garda Forestieră Timișoara a făcut un control în parchetul lui Crăciunescu./VIDEO

O situație a omului ce are teren pe un vârf de munte, un om cu o gospodărie mare, are și o pășune la vârf de munte. Pășunea care o are în vârf de munte se învecinează cu parchetul lui Crăciunescu. Crăciunescu este omul ce deține un Gater și câteva parchet în munți, în acest caz problema este la jumate.Meșterul Crăciunescu, i-ar fi distrus terenul a domnului Staic, domnul Staic a solicitat o anchetă jurnalistică. Dar a solicitat și intervenția celor de la Garda Forestieră Timișoara, reprezentanții Gărzii Forestiere Timișoara, la întrebat pe domnul Staic, dacă deține acte pe pășunea care a menționat-o ?Soluția Gărzii Forestiere Timișoara cu privire la Parchetul domnului Crăciunescu, Staic, nu a putut să prezinte un document din care să reiasă faptul că pășunea este a lui.Staic, “în perioada următoare voi scoate documentele necesare, este terenul meu și voi putea demonstra. Crăciunescu mi-a tăiat pomii și a intrat pe pășunea mea, a rupt gardul“.

Am încercat să stăm de vorbă cu domnul Crăciunescu, pentru a oferi un punct de vedere. Credem că omul așteaptă și așteaptă, pentru că un punct de vedere nu a găsit. Vom reveni cu informații proaspete.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *