Staic are probleme cu acte. “Nu sunt mulțumit de controlul ce la făcut domnul de la Garda Forestieră”. Cine i-a vândut terenul și ce implicare au vecinii?/VIDEO

Ancheta noastră jurnalistică intitulată “Stai și grădină distrusă”, scoate la suprafață acuzații grave și terenuri vândute fără gram de cunoștință. Se aud nume sonore din municipiul Petroșani. Nătângă Filimon, este cuscru cu Staic, dar indirect, cât direct, spume că iar fi vândut un teren lui Crăciunescu Bogdan, spune Staic.În materialul ce va urma, veți aflat cine este domnul Calotă Ion și despre ce este vorba, acum rămânem la subiectele noastre. Calotă Ion i-a spus lui Staic, faptul că Nătângă Filimon, i-a vândut terenul lui domnul Crăciunescu Bogdan. Pare interesant !

Nătângă Filimon cu familia Staic, sunt neamuri. Fata domnului Filimon, este măritata lui fratele domnului Staic. Acuzațiile vin în familie, și fratele din Spania ascultă cu mare atenție. De multe ori intervine în mijlocul mesei ?

Până la această oră domnul Staic, nu a putut prezenta acte pe acel teren (pășune). Dar, cum va demonstra faptul că terenul este pasiunea lui? Două lucruri diferite. Staic, a avut o pădure ce i-a fost vândută, spune Staic.Dar, acum domnul Crăciunescu Bogdan, i-a distrus gardul și i-a tăiat niște …….. din vecinătate cu pășunea lui, mai exact a intrat pe pășunea lui, spune Staic. Pădurea despre care se vorbește, a fost a lui sau că este a lui ? Vom căutat persoanele implicate în subiect, pentru a le solicita un punct de vedere.

Lăsăm materialul audio, video să curgă și opinia publică să tragă concluzii, noi revenim cu informații proaspete pe parcursul anchetei.

  • audio, video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *