Spitalul Județean Timișoara/Bătaie între un paznic și o infirmieră la intrarea în unitatea medicală / VIDEO

Tot scandalul, a pornit , de la faptul că paznicul de la intrare, nu a lăsat-o pe fiica infirmierei în incintă. Uneori, dacă nu îți faci meseria bine, iese rău, dacă îți faci meseria bine, ți se întîmplă tot așa. Dintre aceste două rele, pe care să-l alegi, ca fiind răul cel mai mic.

Tot, acolo se mai aflau și alte persoane, pe care nu le-a lăsat să intre. Dacă o lăsa pe fata, riscă să intre în gura celorlalte persoane, pe care nu le-a lăsat, să urce. Tot, acolo se mai aflau și alte persoane, pe care nu le-a lăsat să intre. Dacă o lăsa pe fata, riscă să intre în gura celorlalte persoane, pe care nu le-a lăsat, să urce.

Marti seara, in jurul orei 20.00, fata a venit la spital, dupa ce programul de vizite pentru apartinatori era deja incheiat, si l-a rugat pe paznicul de la intrare sa o lase sa urce pana la Sectia de Chirurgie Vasculara unde lucreaza mama ei. Tanara insa s-ar fi dus la vestiarele de la subsol de unde a iesit cu o plasa si a parasit spitalul. Dupa cateva minute s-a intors insotita de 3 prieteni si au vrut toti sa mearga sa o viziteze pe mama tinerei.

In acel moment, paznicul a spus ca nu-i lasa, intrucat au inceput sa vocifereze si cativa apartinatori care erau de fata cerandu-i socoteala ca de ce i-ar permite tinerei si prietenilor ei sa intre in spital si lor nu. Fata, și-a sunat mama, care, a venit să rezolve problema.

Un barbat a sarit sa ii desparta pe batausi, insa un altul se chinuie sa-l opreasca din interventie tinand de usa. In invalmaseala creata, un martor a sunat totusi la 112 sa ceara ajutorul Politiei. Cei doi au depus plangere unul impotriva celuilalt. La randu-i, conducerea spitalului a deschis o ancheta interna pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat si ce masuri administrative vor fi luate. Sursa: hunedoaraliberă.ro

VIDEO

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *