SOCIAL-DEMOCRATUL NIȚĂ CONSTANTIN, ARE DE ISPĂȘIT O CONDAMNARE CU 5 ANI DE EXECUTARE, DAR DOREȘTE AMNISTIA

  •  
  •  
  •  

Acest social-democrat, Niță C-tin, a știut la vremea potrivită să-și bage pix-ul în lege, a reușit cu succes, dar acum dă, cu subsemnatul. Nu am fost rău, și nici nu voi fi, dar întotdeauna voi găsi puterea, să vă prezint cu celeritate, purul adevăr.

Cred că toți, sunteți sătui, de atîta minciună și ipocrizie, din partea unor parlamentari, ajunși peste noapte în funcții cheie.

 

Social-democratul Constantin Niță, condamnat la închisoare și eliberat din penitenciar în urma contestației legate de completul de 5 judecători, vrea amnistie și grațiere. Niță spune că a fost condamnat deși e nevinovat.

Dosar făcut la comandă

Conform MEDIAFAX, fostul ministru al Energiei, Constantin Niță, susține că a fost condamnat într-un dosar făcut la comandă. Niță a declarat, luni, la Înalta Curte de Casație și Justiție, că a stat în închisoare „degeaba”. Fostul ministru a fost eliberat în decembrie 2018, până la soluţionarea contestaţiei sale faţă de completele de 5.

https://gddhd.ro/actualitate/fost-ministru-al-energiei-vrea-amnistie-si-gratiere-are-o-condamnare-la-inchisoare/?fbclid=IwAR1vSYba4Mwwrw8ln04VUQZl3mPlmliKidOaq5WfjhrApfGMDwbNvK7uPQM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *