Smecherii fac legea de fata cu Politia Locala din Petrosani

Politistii locali din Piata Centrala a Petrosaniului sunt platiti degeaba, nu o spun eu ci comerciantii care sunt sanctionati mai tot mereu daca pun o lada cu patrunjel pe trotuar.

Azi in Piata Centrala din Petrosani o duduie blonda a parcat masina exact pe trotuarul din fata unei farmacii. Cetatenii au fost nevoiti sa ocoleasca masina ore-n sir pentru ca Politistii Locali aflati de fata nu au luat nici o masura pana cand un jurnalist al NewsVJ.com le-a solicitat in mod direct sa-si faca datoria. Unul dintre politistii locali, a fost foarte deranjat de faptul ca i-am cerut sa-si faca datoria. In loc sa rezolve o problema care-i intra in atributii acesta spunea ca nu sunt in masura sa-i solicit eu sa-si faca datoria.

Bai nea’ Politist Local, oare Primarul Tiberiu Iacob Ridzi sau seful pietei domnul Sorin Cretu stiu ca voi, Politia Locala care ar trebui sa asigurati ordinea si linistea in piata mai mult taiati frunza la caini, iar cand cetatenii va semnaleaza o neregula nu va prea intereseaza. Lasati bietele babe care circula cu o legatura de patrunjel in mana pentru a-si cumpara o paine si ocupati-va de cei care incalca legea… sau cu ei nu va puteti pune?!

Ar mai fi de spus ca nesimtita care a parcat pe trotuar si a fost protejata de Politia Locala, nici macar nu a fost amendata, iar la cativa metri sa nu uitam se afla si Politia Municipiului Petrosani.Domnule primar, domnule sef al Politiei Petrosani, domnule sef al Politiei Locale, mai poate face cineva ordine in orasul acesta?

Sursa: mewsvj.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *