Slătinioara / gunoaie la discreție tomberoane pline

Municipiul Petroșani, mai exact în zonele limitrofe, a devenit o hartă pictată cu deșeuri menajere. Pe strada Slătinioara am întâlnit câteva tomberoane pline cu vârf cu deșeuri menajere, datorită faptului că erau pline cu vârf, locuitorii din zonă au preferat să arunce gunoaiele pe stradă.

Acest disconfort nu îl vede nimeni, sau nu are ochi nimeni să-l vadă. În curând voi veni cu noi dezvăluiri cu privire la acea stradă, strada Slătinioara, promisiunile au curs, iar faptele au dat cu virgulă. Ce fac cei de la Garda de Mediu?

Cu siguranță nu vor lua măsuri împotriva celor de la primărie, deoarece știți voi că sunt câteva grade de rudenie, vere, vere… Poliția locală este subordonată primăriei, totodată acei polițiști închid ochii. Să nu își piardă locurile de muncă!!!

În curând reprezentanții apelor române vor avea ocazia să vadă ceva de nedescris, intr-un material urmator le voi pune la dispoziție niște dovezi compromițătoare. După ce că strada Slătinioara nu beneficiază de asfalt, iluminat stradal, apa potabilă, canalizare, în schimb beneficiază de deșeuri menajere la fiecare 5 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *