Serviciile costa un „hamburger”, i-a plăcut amorul din plin.

Viața din trecut, minoră, minte crudă, umilită și dată afară din casă. A început să facă servicii pe un „hamburger„, serviciile costau un „hamburger„, cele mai multe servicii se derulau în cartierul Colonie.

A fost nevoită să își înceapă relația fragedă, în buletin nu avea poză, dar viața ei era un kilometraj uzat. A fost nevoită să dea viață unor suflete nevinovate, unul dintre ele chiar nu o mai cunoște. Cu mama și cu tatăl ei, nu se prea înțelege bine, iar cu frații ? Ura a fost și există.

Fără casă, masă, nu ai tu un servici, stai în casa cumnatului ? Trăiești dintr-o alocație a copilului ce iai dat viață. Până visul s-a împlinit, ai tras de mai multe „spițe” și acum a-i rămas la nivel de repetiții, viața ta poate să înceapă de la început.

La capitolul „bârfe, ” în fața blocului, nu începea „bârfa” fără tine. Acum cei din jur pe care iai „bârfit„, îți plătesc înapoi cu aceeași monedă. Ai fost „caraghioasă,?” Îți subestimai vecinii ? Acum te îmbraci cu haine echivalentul la 2, 3 lei ! 

A trăit bine, când dădea ordine, ce roți să fie sparte, cauciucuri tăiate. Bani veniți din „furtișaguri„. Vremurile bune sau cam dus, încet îți vei achita dările, datoriile tale vor fi achitate intr-un final. Toți din cartier te-au folosit pentru un scop bine pus la punct.

Frații tăi, părinții tăi, te văd cu ochii rai pentru că te-ai încurcat cu unul ce se ocupă cu „furtișaguri„. Nu ai avut gram de responsabilitate și acum minorul de lângă tine, vede săli de judecată și suferință lipsuri.

Anturajul de la școală va pune minorul la colț, va fi arătat cu degetul, mamă „deteriorată” și tată ce se ocupă cu „furtișaguri„. A crește fără mamă sau tată, ești nevoit să te maturizezi mult mai repede. Adică; este simplu, nu ai avut copilărie, tu la rândul tău nu vei putea povesti despre o copilărie.

Fumează mult a și slăbit, fluxul nu mai există. cine mai cumpără covoare, haine scumpe, aur și telefoane ? A fost promoție timp de două săptămâni  acum vin reducerile la „stomacul goale„. A făcut cu două mâini, ca la bătrânețe să aibă ce povesti. Într-un timp foarte scurt, corpul ei a fost echivalentul unei mașini de spălat sau uscător de covoare. Urmează vremea unde să își vândă bunurile cumpărate.

Material inspirat din fapte reale, dar trebuie tratat ca un cancan ori pamflet; fără a deranja “lumile reale“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *