ŞERBAN ANAMARIA, mandat de aducere și riscă câțiva ani….. MUREŞAN PETRE SORIN, a dat-o în judecată pentru că nu a plătit pensia alimentară / AUDIO

O relație fierbinte și călduță va avea efecte după un proces cu ……., doamna din imagini are mai mulți copii, din mai multe relații. Persoana este plecată din țară și totuși a fost înștiințată că este dată în judecată, potrivit unor surse. Pentru că a refuzat să plătească pensia alimentară minorului, riscă câțiva ani de răcoare. 

Tatăl minorului se confruntă cu câteva probleme grave, datorită faptului că acest minor nu a avut mama când a avut nevoie. Minorul la această oră are mici defecțiuni de comportament, acest minor a fost crescut de tatăl lui și de bunica din partea tatălui.

Astăzi, a avut loc a doua înfățișare la Judecătoria Petroșani, la următorul termen mama minorului va fi adusă cu un mandat de aducere, potrivit judecătoriei Petroșani.  Mama minorului este ținută la curent cu tot ce se întâmplă, pentru că mama ei este în țară. Încercăm să ne întrebăm ? Mama minorului este plecată din țară, cine a semnat hârtia de chemare în judecată ? Vom afla de îndată.

– Cu privire la procesul împotriva fostei concubine, ce ne puteți spune ?
– Ce pot să vă zic, mi s-a spus că a semnat pentru că a fost înștiințata să se prezinte la proces, nu a venit nici acum la proces. Acum astept sa vedem pentru că i s-a făcut mandat de aducere, să vedem ce se va întâmpla.
– Fosta concubina eeste în țară ? De ce i s-a făcut mandat de aducere ?
– Nu, eu stiu ca nu este în țară și nici nu știu cine a semnat mandatul de aducere.
– Am înțeles că fosta concubina va primi un mandat de arestare…
– Tot ce e posibil, nu știu ce se întâmplă.
(Interviu cu Mureșan Petre Sorin)

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *