Scrisoarea ce face lumină în scandalul vânătorilor. (Grupa de vânătoare 65 Vulcan ce aparține de AVPS BANICEANA)

Valentin a trimis această scrisoare către redacția noastră, pentru a-și face cunoscut cazul. Spune Valentin, “în trecut mi-am bătut soția, iar (socru) Ciurea, a chemat poliția. Polițiștii au venit la fața locului, mi-au ridicat permisul de port armă”. Valentin a rămas fără permisul de port armă pe o perioadă de doi ani de zile și puștile sunt la armurier.Valentin a dorit să prezinte această scrisoare opiniei publice, “din cauza lui socrul meu nu mai am permisul de port armă, iar acum nici el nu mai are permis de port armă”. Asta a fost doar așa în familie, “cui pe cui“.

(Grupa de vânătoare 65 Vulcan ce aparține de AVPS BANICEANA).

                                           Ce ai scrie Valentin soției (Andreea)?Face dezvăluiri, de parcă nu ar fi fost destul faptul că în trecut a existat un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. Din acea scrisoare reiese faptul că domnul cu pricina a avut o carieră bună, îl putem numi “tată” ?

Polițiștii ce își permit să dea permise de port armă unor oameni ce își maltratează copiii…., cum de a avut permis de port armă și pușcă ? Domnilor polițiștii dați permisul omului înapoi să își continue activitatea, este un tată unicat…..

Dar, nici ginerică spus Valentin, nu este omul cu care să stăm la masă ! “Și-a bătut soția până a lăsat-o într-o baltă de sânge”, spune socrul într-o discuție telefonică.

Ciurea Pătru, “am cântat pe la urechea unuia si altuia….asa ca pe linie de arme…nu are nimeni ce să-mi faca !”  Acel minor oare a condus acea partidă de vânătoare ?“Eu când am văzut, am chemat poliția“, mai spune Ciurea. Până aici credem că ați înțeles discuția dintre ei, în materialul ce va urma vom prezenta poziția socrului (Ciurea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *