ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI – A PATRA SERIE DE ABSOLVENȚI

  •  
  •  
  •  

Peste 41.000 de elevi de clasa I, din toată țara, au absolvit cursurile Școlii Siguranței Tedi, în anul școlar 2018 -2019.

Programul educativ derulat de Poliția Română și Maspex România, prin brandul Tedi, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale,i-a învățat pe cei mici, în mod creativ, să conștientizeze, să evite și să gestioneze cât mai bine pericolele.

La data de 5 iunie a.c., elevii clasei I ai Școlii Gimnaziale nr. 88 din București,care au participat în anul școlar 2018-2019 la cursurile Școlii siguranței Tedi, au trăit intens emoția absolvirii.

Împreună cu polițiștii, cei mici au făcut o scurtă recapitulare a informațiilor însușite pe parcursul anului școlar și au participat la atelierele preventive organizate în incinta sălii de sport. Mai mult, micii absolvenți au organizat și o ceremonie de predare a ștafetei către elevii claselor pregătitoare care vor participa, în anul școlar 2019-2020, la următoarea ediție a programului.

Evenimentul de la Școala Gimnazială nr. 88 a marcat încheierea celei de-a 4-a ediții a Școlii siguranței Tedi, ediție la care s-au înscris 41.418 de elevi de clasa I, din toată țara. Aceștia se adaugă celor peste 100.000 de elevi care au absolvit în perioada 2015-2018.

Programul s-a derulat pe durata întregului an școlar ce tocmai s-a încheiat și a avut ca scop informarea copiilor privind potențialele pericole și furnizarea de soluții, prin metode educative specifice vârstei lor, pentru gestionarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *