Scandal pe limba lor, amenințări și limbaj vulgar. Unde sunt polițiștii de la ordine publică? Asta nu este tulburarea ordinii și liniștii publice!?/AUDIO

Au declanșat un scandal în fața blocului de față cu un public larg, nu a lipsit limbajul și amenințările. Din acea înregistrare, veți putea auzi cum au pus stăpânire pe domeniul public, au garaje și locuințe fără acte, dar vom reveni în grupajele următoare.

Ăștia sunt personajele ce vând în piață la sectorul „second hand” fără acte, și acolo scandalurile se țin lanț. Dezvăluirile continuă, încă cei de la Poliția Petroșani nu reușesc să stăpânească acest „clan„.

Dacă întrebați lumea din municipiul Petroșani, despre această familie, toți vor spune că este o familie problemă. Dacă este ceva ce nu le convine, încep și „urlă, blestemă și amenință„. Polițiștii de la Poliția Petroșani,  au „frică și teroare” de această familie, în contextul ăsta scandalurile continuă.

Tatăl scandalagiilor are o locuință ce nu plătește nimic, a intrat abuziv în acea locuință, au garaje construite pe domeniul public, pe terenul de fotbal, nu se plătește nimic pentru ele. Atât în cartier, cât piața din Petroșani, este proprietatea lor privată, autoritățile sunt depășite de situație. Asta reiese din această înregistrare, nimeni nu are voie să stea la scara unui bloc.

Primăria municipiului Petroșani, cât Prefectura județului Hunedoara, sunt două instituții „jenante, joase„. Atât Poliția Petroșani, cât și IPJ Hunedoara, tolerează scandalul pe domeniul public, nimeni nu audiază asemenea „specii„. Revenim cu noi informații din Piața Petroșani. 

  • AUDIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *