Scandal la Spitalul de Urgență Petroșani / Mama doamnei Octavia, a intrat în comă, doctorul Ciugulea ne-a aruncat afară / AUDIO

Veți auzi în acest material, o înregistrare dubioasă. Am fost nevoiți, să înregistrăm datorită faptului, că nu se mai poate.

“Ce este în Spitalul de la Petroșani este strigător, agenții de pază sunt la comanda domnului Ciugulea, unde a reușit să spună pe coridorul de la UPU, dații afară. Acela agent de pază, care a venit la noi a reușit să tragă de noi, spunînd că a primit ordine și trebuie să ne de-a afară”.

Doamna Octavia, “a implorat conducerea spitalului unde le-a spus, ce probleme întâmpină cu mama dânsei, nici unul nu au dorit să o bage în seamă”, ba mai rău mama dânsei, a intrat în comă. Cum se face peste tot, așa se va întâmpla și de această dată, se vor șterge urmele, nimeni nu va îmi răspunde, iar mortul rămâne fără identitate. 

Veți auzi din inregistrarile realizate. “Am primit mai multe înregistrări, pe adresa noastră, unde rămân multe semne de întrebare, răspunsurile nu le vei găsi niciodată”. Noi nu dorim să acuzăm pe cineva, dar ar fi nevoie să își facă prezența cei de la Ministerul Sănătății să vină în Valea Jiului, să vadă cum arată spitalele.

AUDIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *