S-a ales cu un dosar penal, datorită faptului că a fost mai presus ca directoarea liceului. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare / AUDIO

  •  
  •  
  •  

În urmă cu câteva zile, un agent de pază, de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, s-a ales cu un dosar penal, datorită faptului că a îndrăznit să încalce legea.

Am solicitat liceului, în scris pe legea 544/2001, unde îi rugăm să ne pună la dispoziție acele imagini unde fac dovada celor întâmplate. Felicitări Conducerii, că au fost depășiți de situație, și nu au reușit, cât nu cred că vor reuși să ia vreo măsură împotriva acelui agent de pază.

Inspectoratul, mă face să cred că lasă de dorit, nu sunt capabili să ia o măsură împotriva doamnei directoare, aceea ce mă face să cred că trăim în codru. Așteptăm în continuare, răspunsul Jandarmeriei, noi ne-am adresat în scris, fapt la care ei, sunt în termen. Este de mirare, că o instituție de învățământ, are angajat un cercetat penal.

“La data de 23.05.2019, m-am deplasat la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, unde am și fost întâmpinat de un agent de pază, cu o serie de amenințări. Eu, am vrut să ajung la doamna directoare, să o întreb, dacă se mai repară acel gard, dintre Cimitir și Liceu. S-a enervat, iar eu am m-ai întrebat-o unde este paza, moment la care a sunat agenții de pază, de acolo a început scandalul”. Susține, Andrei Câmpean.

“A fost înregistrat, in cauză, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare. Cercetările sunt efectuate de Poliția Municipiului Petroșani, sub coordonarea Parchetului competent”. Au declarat reprezentanți IPJ Hundeoara

Audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *