RWEA are deosebita placere de a va invita la cea de-a treia ediţie a evenimentului WIND

RWEA are deosebita placere de a va invita la cea de-a treia ediţie a evenimentului WIND OPEN DAY – Ziua porţilor deschise la parcurile eoliene,ce  va avea loc în  cel mai mare parc eolian onshore din Europa, CEZ (Fântânele- Cogealac), pe data de 12 Septembrie 2019 (12.00-18.00).

Ediţia de anul acesta este de dicata Centrului de Formare Profesională pentru Energie  Regenerabilă şi  Distribuţie de Electricitate – un program de reconversie profesionala pentru mineri, proiecte la borat de RWEA cu sprijinul Ministerului Energiei, UPET, Renewable Schools of Skills si CEZ.

Astfel invitam persoanele ce  de  sfasoara activitati in minerit sa ia parte acest eveniment unde vor avea ocazia sa viziteze parcul eoliansisa se informeze direct de spre programul initiat de RWEA de reconversie profesionala in cadrul unei atmosfere  relaxante de picnic.

Deplasarea  este  gratuita  si vor fi puse la dispozitie  auto  care de catrea  sociatie; de asemenea, la parcul eolian se va  asigura masa de pranz. Plecarea  va avea loc din Petrosani din parcarea hotelului  Petrosanii  mediat  dupa  miezul  noptii, la ora 00,30 in data de 12 septembrie. Intoarcerea se va face cu plecare din Cogealac in 12 septembrie ora 18,00 si  retur in Petrosani pe 13 septembrieora 05,00.

Cei in teresati pot suna la 0742 670 999  sau pot gasi  informatii de inscriere pe site-ul RWEA sau pagina de facebook RWEA – Asociatia Romana pentru  Energie  Eoliana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *