Rușine angajaților Primăriei Petroșani

În urma lucrărilor de curățenie pe terenul de joacă din zona Coloniei, angajatul primăriei care tundea iarba cu o motocoasă nu s-a asigurat că în zonă erau parcate autoturismele locatarilor, drept urmare parbrizul unui autoturism a fost lovit de o piatră.

Victima a sesizat Primăria și Poliția. Aceștia au sosit la fața locului, inclusiv autorul faptei,care fără bun simț a oferit victimei 5 lei să își spele mașina plină de iarbă,iar legat de parbriz nu a recunoscut nimic, deși noi am fost informați din surse sigure de acest incident.

” În baza actului de sesizare, Poliția Municipiului Petroșani va efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în funcție de probatoriul administrat, urmând a fi propusă soluție legală” au declarat cei de la IPJ pentru News VJ.

Ar trebui, credem noi, făcut mai des instructajul angajaților Primăriei. În primul rând pentru tulburarea liniștii publice, după cum știm legea nu îți dă dreptul să faci zgomot la ora 7:30 ,apoi dacă ai săvârșit o faptă îți asumi răspunderea,nu oferi ironic bani, pentru că nu a cerut nimeni și legat de modul în care vă faceți treaba… chiar am dori ca domnul primar să ne răspundă pentru ce luați salar? Ați tuns o porțiune,dar restul…??? Poate așa ați merita să vă luați și leafa pe jumătate.

Rușine Primăriei Petroșani pentru edilii și angajații săi! Să nu credeți că noi, periferia orașului suntem sclavii voștri. Și noi plătim la fel ca voi taxe și impozite și nu uitați că v-ați pus fundurile pe scaune și datorită nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *