Romsilva și Ocolul Silvic Lupeni protejează mafia pădurilor.

Garda Forestieră Timișoara a constatat nereguli la Ocolul Silvic Lupeni, dar “tartorul” de la Ocolul Silvic Lupeni își ascunde elevii. Sunt probleme grave la capitolul “jaf lemnos, se întâmplă cu știrea unor pădurari”. Mafia pădurilor este susținută de Romsilva din contextul ăsta.

“Dacă un om este bolnav, aia nu înseamnă că nu trebuie să răspunzi unei adrese în termen legal”. Acest șef de Ocol Silvic și alți pădurari cunosc hoții ce vin noaptea la oră fixe? Ăștia din instituțiile de “rahat” se spală pe mâini și dă vina pe alții…. Tartorul” și echipa lui rămân în picioare și hoții au libertate la tăiere de lemn.

Acest domn este plătit din banul nostru și a pus stăpânire pe Ocolul Silvic Lupeni. Înseamnă că îi ascundea pe cei care fură lemne. Mai multe persoane au sesizat la noi faptul că domnul nu răspunde la petiții, (sesizări).

La o adresă făcută, termenul de răspuns este de 30 de zile, pentru că nu vrea să răspundă sesizărilor, ne permitem să îl acuzăm de afaceri ascunse. Revenim cu noi informații și pe marginea acestui subiect.

Sursa: Foto Facebook Patrutoiu Adrian.

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *