Romania decapitata, ati reusit sa impozitati si ultimul ban

Pana acum am inghitit in tacere, din ce in ce ajungem sa ne luptam cu saracia care e provocata de aceia care zi de zi isi sterg pantofii pe la palat etc.Am tot vazut ca isi mai scoate cate unu altul capul pe la cate un post de televiziune si mai scoate cate o perla , in ultimul timp ma amuza presa locala , eu nu asi avea curajul sa il citez pe un om certat cu legea bine, ziaristii isi fac datoria dar cei care ies in fata presei si mint cu atata nesimntire.

Mai nou apar legi peste noapte la lumina lumanarii, ca sa nu vada nimeni ce faceti cu tara, apoi le aruncati spre promulgare ca no, trebuie sa stie si domnul de la pupitru ce manarii se fac . Degeaba cresteti pensii si salarii daca scumpiti alimentele. Ce ajutoare le oferiti saracilor ?

Eu nu ii voi crede pe acesti politicieni niciodata, in viata mea, pentru ca nu sunt seriosi. Dar, s-a nu uitam ca in lumea politica sunt si oameni care au lasat ceva bun si au reusit sa cladeasca ceva in urma lor.

V-am mai spus, eu nu cert pe nimeni, d-apai sa dau cu parul, dar cand e vorba sa discutam, sa jucam cu cartile pe fata, si nu sa mintiti si sa va plimbati in limuzine, sa ai oameni pe la diferite institutii ale statului. Ce partid a fost corect cu populatia de cand a murit Ceausescu ? Incet incet puneti lacatele si pe mine, apoi ne impozitati si pe noi si , ii mai aud pe unii zicand ca vor sa aduca romanii inapoi in tara lor , nu stiu cum sa caute solutii. Deci Romania e ratata, a pierdut partida!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *