Robi Wagner, ne explică cum și-au înghițit limba un polițist și un pompier

Robi Wagner, ar trebui să înțeleagă să se oprească, să nu mai continue acest joc murdar, de parcă el ar fi tartorul țării.

Voi prezenta cîteva convorbiri, unde dînsul mă învață ziaristică după gustul lui. Acea convorbire este cu un impact șocant, unde afirmă “cînd m-au văzut pe mine, și-au înghițit limba, sunt doi la masă, un polițist și un pompier “. Vreau să spun public, să mă înțeleagă toată lumea în ce țară trăim, dacă un asemenea reporteraș, își permite să își bată joc de atîtea instituții ale statului. Un alt cetățean, dacă scria, pe contul lui de Facebook, sau apărareau, înregistrări în spațiul public, cu privire la persoane publice, de mult se lua o măsură.

În altă ordine de idei, își permite să calomnieze pe toată lumea, fără a avea vreo remușcare, acum ceva timp am prezentat un articol unde a înjurat niște procurori. Arăt faptul, că tot ceea ce face el, este de o cruzime rară din partea unui jurnalist fără studii superioare. Se mai dă reportetaș pe la antene, corespondent din biroul Primărașilor, transmite fără live, fără remușcări, manipulînd    instituțiile statului, cît și calomnindu-i pe anumiți procurori, jurnaliști.

Nu dau cu nume, nu vreau să fac reclamă nimănui, cert este că pe unii i-a terorizat. Cunosc persoane publice, care se tem de prezența lui.  Mai arăt faptul că, domnul dacă nu rezolvă de bună voie și nesilit de nimeni, își intră în obicei scoțînd articole la adresa instituțiilor. A mai bătut recordul, de cîte ori a fost nervos, a reușit să aducă brigăzile în Valea Jiului.

Să nu-l uitam pe reporterașul nostru, Dascălu Alin, unde nici el nu-i mai departe de ușa Bisericii, și el își permite să înjure persoanele publice, jurnaliști, din asta mă gîndesc că veți înțelege că acești doi reporterași, vîslesc împreună în aceeași barcă. Îi înțeleg că au remușcări psihice, cu atîta nerușinare înjurați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *