Risc de incendiu la Institutul Marius Nasta

UPDATE: „Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” informează pacienţii, aparţinătorii şi opinia publică în legătură cu faptul că, în această seară a existat un incident la un ventilator dispus in perimetrul exterior al unităţii mobile ATI.

Niciun pacient nu a fost rănit în urma acestui incident, iar în prezent pacienţi aflaţi in unitatea mobilă ATI sunt transferaţi în compartimentul ATI din interior. În prezent suntem la faţa locului pentru a evalua situaţia şi a lua măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte”, transmite într-un comunicat dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

UPDATE: Într-o intervenţie la Digi24, Vlad Voiculescu a transmis că riscul de incendiu a fost ridicat de un generator din cadrul unităţii mobile ATI, dar că situaţia se află sub control. Nimeni nu a fost rănit, iar pacienţii vor fi relocaţi în clădirea institutului. Atât Vlad Voiculescu, cât şi Raed Arafat au transmis că nu a existat un incendiu propriu-zis, ci doar o degajare de fum.

sursa:  adevarul.ro

„În urmă cu scurt timp a fost anunţat faptul că se degaja fum de la un ventilator exterior al unităţii mobile AŢI de la Spitalul Marius Nasta.  În interiorul unităţii mobile sunt 7 pacienţi (5 dintre aceştia fiind intubaţi), care nu au fost răniţi.  Intervin 8 autospeciale de stingere, 8 SMURD”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *