Revenim la materialul de presă din 20 mai 2022

La aproximativ două săptămâni de la materialul de presă efectuat, privind desfășurarea activității M.A.I. în județul Hunedoara. Iată și explozia infracționala, ușor de prevăzut, datorită carențelor în activitatea M.A.I. VALEA JIULUI înregistrează în câteva zile, trei infracțiuni comise cu o extraordinară sălbăticie:

-una, în Petrila, soldată cu moartea prin violență a victimei;

-una, în Vulcan, soldată cu moartea prin violență a victimei, din câte se pare nu numai atât, cercetările fiind în desfășurare;

-una, în Lupeni,soldată cu deposedarea prin violență a unei poștărițe de mai multe bunuri.

Pentru moartea celor două persoane și crearea climatului de nesiguranță cine se face vinovat ? Evenimente ușor de prevăzut datorită lipsei de reacție a Prefecturii și a I.P.J.HUNEDOARA pentru lipsa de personal, colaborarea între instituții și abandonarea totală a activității de prevenire.

Revenim la activitățile de prevenire a DELICVENȚEI JUVENILE, întrucât persoanele care au comis aceste infracțiuni, marea majoritate au ajuns recent la vârsta maturității, având carențe de comportament social de la vârste fragede.

Concluzia la cele prezentate fiind slaba reacție a Poliției, Parchetului, Prefecturii-Primăriiilor, instituțiilor abilitate privind protecția minorilor prin responsabilizarea părinților și a minorilor. Măsuri pentru protecția persoanelor în vârstă. 

Rămâne o întrebare:

Cine răspunde pentru aceste victime ????

Oare ce răspuns o să primim ???

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *