Reţinut de poliţiştii T.F. Hunedoara (pentru a doua oară, în decurs de o săptămână), sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat

În data de 26.03.2018, în jurul orei 16:00, poliţiştii Postului de poliție T.F. Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că a fost sustrasă o motocoasă din magazia de lemne și bunuri din clădirea Haltei C.F. Peștiș.

În urma activităților efectuate, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Hunedoara au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Hunedoara, faţă de care se vor efectua cercetări cu privire la fapta reclamată.

În sarcina bărbatului a fost reţinută şi comiterea altor infracţiuni de furt calificat (de cabluri din cupru de la infrastructura feroviară), distrugere şi semnalizare falsă, împotriva acestuia fiind emisă, la data de 21.03.2018, o ordonanță privind luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 de zile.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, față de bărbat fiind luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *