Radiografia pieței „second-hand”. Comerț fără acte și scandal zilnic, mila cui așteaptă Poliția Economică? Încă o dovadă că nu au acte./VIDEO

Unele persoane care comercializează marfă, adidași fără acte la sectorul „second-hand,” au probleme și se ceartă zilnic. Nu ai voie să treci prin zonă, să parchezi mașina sau să te uiți după ceva. Cineva încontinuu înjură sau blastămă, singurii care au mese duble fără acte, fără a avea contract, fără a avea o firmă.

Ce putere juridică au actele ? De ce ne pierdem timpul să facem niște acte ? Legea nu se poate aplică ! Persoanele care dețin firme, plătesc taxe și impozite. Aici ar fi interzis să îți faci acte, deoarece legea este făcută pentru (…..). În situația asta, pentru ce mai lucrăm cu „hârtia igienică”, dacă o aruncăm la gunoi. Legea oricum nu se poate respecta.

O hotărâre a Consiliului Local al municipiului Petroșani, spune cu subiect și predicat.

Există un târg săptămânal unde se ține în incinta Stadionului. Pe mulți îi deranjează faptul că arăți unde se încalcă legea și atunci devii ținta limbajului vulgar. Până la această oră !? Poliția Economică a dat termen să intre în legalitate, dar termenul se respectă doar la „sfântul așteaptă„.

După cum putem observa, nici hotărârile a Consiliului Local Petroșani nu se respectă. Poliția Economică, IPJ Hunedoara exact vorbim despre Poliția Locală, fără a avea putere de decizie, fără a putea aplica legea.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *