Protecția Copilului Petroșani apără persoana cu tulburări de comportament. De ce a fost chemată Poliția și ce au pățit patru copii minori?

Individul cu probleme grave de sănătate este susținut în continuare de “tipele” de la Protecția Copilului Petroșani, persoana are probleme grave și are 16 ani. Protecția Copilului, Petroșani și Deva îi slujesc individului. Polițiștii și Procurorii țin dosarele cu individul ascunse, în ultima perioadă terorizează patru copii minori.În această seară polițiștii au fost alertați de mama minorilor, ce a spus polițiștilor ? Dar, ce vor face polițiștii ? Sunt dosare în lucru, dar sunt și polițiști obosiți și procurori incompetent. Vârsta îi permite să umilească și să lovească copii minori, își face de cap ? Comite Infracțiuni ?În cursul serii de astăzi, mai exact în jurul orei 21. Numitul Mureșan Petre Florin, a venit în zonă unde locuiesc și a aruncat cu pietre după copiii mei, copiii mei au între 10 și 5 ani. Totodată, pe mine m-a amenințat că mă bate de față cu copiii mei, mai arăt faptul că zilnic îmi ține calea când vin cu copiii de la școală și fuge după noi”, a spus mama minorilor Melinda Maria.

Situația ne obligă să continuăm anchetă jurnalistică și să verificăm, de ce procurorii și polițiștii sunt plătiți din banii noștri ? La această oră există plângere împotriva omului cu probleme grave de comportament. Vom sesiza instituțiile statului cu privire la faptele individului, sunt de natură penală, omul va plăti după cum solicită.

De ce nu intervine Protecția Copilului ? Nu intervine deoarece protejează specimenele ? Oare individul trebuie să fie protejat, o fi “monster“. Incompetența autorităților lasă de dorit.

Nu este prima dată când fuge după copii și dă cu pietre, în urmă cu ceva timp a mai lovit un minor cu piatra în picior”, spune Andrei. Situația este scăpată de sub control datorită comandantului ce nu își face datoria cum ar trebui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *