„Program deplasări în Valea Jiului în vederea evaluării / reevaluării persoanelor cu handicap adulţi şi copii – luna februarie 2020”

Evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.

Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap (copii şi adulţi) care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul D.G.A.S.P.C. Hunedoara efectuează deplasări în această zonă în vederea evaluării /reevaluării persoanelor cu handicap, iar reprezentanții Biroului Evidență Prestații Sociale în vederea facilitării eliberării biletelor de transport.

Documentele necesare pentru eliberarea biletelor de călătorie pot fi trimise și în format electronic (scanat) la adresa de email dgaspchd.beps@gmail.com. Biletele nu pot fi ridicate decât de către persoana cu dizabilități (tutore, curator, asistent personal care deține adeverința de angajat de la Primărie) sau de către orice altă persoană care deține procură notarialăîn acest sens.

Pentru luna februarie 2020, deplasarea va avea loc după cum urmează:

Program

Serviciul

Locaţia

04. 02. 2020

 

Începând cu ora 1000Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu HandicapPetroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroșani)
Serviciul Evaluare Complexă a CopiluluiCentrul specializat de zi pentru resocia-lizarea copilului predelincvent si

delincvent Petroşani,str. N.Titulescu, nr. 14

11. 02. 2020Începând cu ora 1000Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu HandicapPetroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroșani)
Serviciul Evaluare Complexă a CopiluluiCentrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent si delincvent Petroşani,str. N.Titulescu, nr. 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *