Problema blocurilor sociale din orașul Petrila

  •  
  •  
  •  

Blocurile sociale din Valea Jiului sunt o problemă pentru autorități,care nu găsesc o rezolvare.

Și în orașul Petrila există o problemă identică cu cea din Petroșani, legată de blocurile sociale. Noi am stat de vorbă cu domnul primar al Petrilei care ne-a declarat următoarele:

” Avem un număr de persoane cu probleme sociale,care locuiesc în aceste blocuri și datorită acestui fapt își fac branșamente ilegale la curent, apă etc., dar aceasta este problema celor în măsură.

Tocmai din această cauză acolo a avut loc o tragedie fără victime, doar 8 copii intoxicați. În acel bloc avem și oameni care au proprietăți, iar pentru cei care sunt chiriași, noi primăria incercam să recuperăm chiria,dar nu îi putem lăsa pe drumuri cu familiile. Anul trecut am primit o sentință de evacuare în luna noiembrie,ori legea nu ne permite să îi evacuăm în plină iarnă”.

Oare mai există un loc în țara asta unde se aplică legea, pentru toți la fel!

Stimați locatari ai Petrilei,cei care aveți locuințe în chirie,nu credeți că sunteți egali cu restul care plătesc taxe și impozite? Voi doar așteptați ajutorul autorităților, dar bunul vostru simț unde este? Sperăm ca edilii primărie Petrila să își facă treaba, iar cei care trebuie să plătească să fie sancționați conform legii.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=dISp8uwe7sg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *