Primavara pe strada Dacia Colonie

Astăzi 11/04/2018 a fost demarată campania”Amenajăm Strada Dacia”, care se v-a desfășura în perioada 11-14 aprilie 2018 cu ajutorul ONG și al unor locatari.

Reprezentanți ai redacției News VJ s-au deplasat la fața locului unde au stat de vorbă cu locatarii legat de aceasta campanie. Am stat de vorbă cu domnul Cristian Popa,care locuiește în apropierea Jandarmeriei Petroșani și care s-a confruntat în nenumărate rânduri cu persoane certate cu legea.Acestea aruncă deșeurile menajere la o distanță mică de locuința acestuia.

Domnul președinte al Asociației “Colonia Veselă” Danciu Mihai ne-a declarat că acesta este”un proiect pilot”după care vor urma și altele pentru ecologizarea Colonie.

Au fost prezenți și elevii Școlii Gimnaziale Nr.2 Petroșani împreună cu Asociația “Crucea Roșie”.Am avut plăcerea să stăm de vorbă cu doamna directoare adjunct Marița Mihaela. Dânsa a relatat faptul că asemenea acțiuni de ecologizare se fac frecvent cu elevii școlii,iar la această acțiune vor fi aduse pe rând câte o clasă de elevi pe tot parcursul campaniei pentru a da o mână de ajutor.

Prin această campanie sperăm ca oamenii să înțeleagă importanța curățenie mediului înconjurător, pentru că doar așa vom putea fi sănătoși iar copiii noștri vor crește armonios.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *