Primarul Jurca o comite din nou, delapidare în stil mafiot din bani publici

Primarul Jurca o comite din nou. Delapidarile în stil mafiot din bani publici la biroul taxe și impozite Petrila se țin lanț de abuzul pe care acest primar îl menține, fără sa ia nici o masura. Bineînțeles ca nu va lua și va spun și de ce! Petru ca și-a angajat toate neamurile în cei patru ani de mandat ca să poată fura…
Rămâne sa verificam dacă el este capul rețelei de infractori care delapideaza banul public. De aceasta data s-au furat 53000 lei, un tun dat tocmai de finuta primarului. Ce sa înțelegem? Ca a angajat-o sa se ocupe de banii contribuabililor, tocmai acum când avea nevoie de ceva bănuți pentru campania electorala?

Te întreb primare, de ce ascunzi furturile din bugetul statului si nu ai luat nicio măsură cu astfel de oameni, pentru ca este fina ta, sau pentru ca tu ești capul rețelei infracționale? Și ca să îți aduc aminte ca ai mai fost complice tot la acest capitol, cu ceva timp în urma când o alta angajata a deturnat o suma mult mai mare de bani publici.

Ai acoperit marsavia tocmai pentru ca împărțeau banii cu tine sau tot din lipsa de preocupare. Sa nu uiți ca ai devenit complice la furtul banilor publici indiferent ca ești capul rețelei infracționale sau ca doar acoperi hoțiile. Te sfătuim sa încerci sa te preocupi de aceste aspecte pentru ca se aude zanganit de cătușe.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *