Primarul Gheorghe Ile, avertizat de către biroul electoral județean 22 Hunedoara

Dacă, altădată puteai, să lipești afișe electorale, unde vroiai tu, acum cei care fac asta pentru campaniile electorale, trebuie să le lipească, pe panouri destinate special, acestui scop.

Dar, din exces de zel și servilism, față de edil, acest lucru nu se respectă. Lucru care, evident, ar trebui să fie valabil și în municipiul în care nu se mișcă nimic fără voia lui Ile. Numai că lipitorii primarului, crezând în atotputernicia acestuia, nu s-au putut abține și, din servilism, probabil, sau gândindu-se că șeful merită mai mult, au lipit, pe câteva panouri electorale, mai mult decât o colorată PSD în care Gheorghe Ile mustăcește fericit, având-o alături pe stimata și iubita educatoare și deputat Natalia Intotero, carieristă PSD.

cezarului vulcănean la articolul 2 din în Decizia 6/10 mai 2019 a Biroului Electoral Județean 22 Hunedoara: „Admite sesizarea privind nerespectarea de către competitorii electorali a dispozițiilor art.40, alin.6 din Legea 33/2007 (privind amplasarea a mai multor afișe aparținând aceluiași competitor electoral pe un panou electoral) pe raza municipiului Vulcan și dispune ca Primarul municipiului Vulcan să ia măsuri de înlăturare a afișelor electorale, astfel încât pe un panou electoral să se găsească doar un afiș al unui competitor electoral”. Ieri dimineață, la „Panoul fruntașilor în producție” și în parcul din fața poștei situația era aceeași ca dinainte ca ea să fie adusă la cunoștința BEJ. Sursa: zvj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *