Primăria orașului Petrila, angajări pe relații

O nouă lovitură cutremură Primăria din orașul Petrila, încet vin informații către redacția noastră cu privire la activitatea domnului primar, informațiile sunt verificate din două surse, a treia sursă trebuia să fie domnul primar dar nu dorește să vorbească cu noi. Domnul primar nu vrea nici să infirme nici să confirme cele menționate mai jos, oricum este rușinos din partea PSD.

Cum spuneam încet, încet vom afla ce implică are și Costel Avram. Primăria orașului Petrila a devenit punct de lucru pentru oamenii fără (…..). După cum vedeți se arată în declarațiile martorilor, primarul orașului Petrila a angajat toate neamurile la Primăria orașului Petrila.

Nu știm ce păzesc autoritățile, cert este că nu credem să își facă datoria, totul este o mizerie și un joc politic. Aici la Primăria orașului Petrila doar DNA, poate face lumină, restul autoritățile nu își dau silința. Potrivit martorilor, vor accepta să vină în fața procurorilor unde vor declara tot ce sa întâmplat în perioada mandatului domnului primar.

Realizările mandatului de primar al domnul Jurca Vasile au fost: “angajarea finului TITIANU CĂTĂLIN în funcția de muncitor necalificat, angajarea nasului lui de cununie JURJ NICOLAE în funcția de șofer pe camion, angajarea verișoarei lui DĂIAN ADRIANA în funcția de secretar general, angajarea fostului cumnat, care lucrează zilnic la el acasă, FURDUI ROBERT în funcția de muncitor necalificați, plus alți prieteni care merg zilnic la munca la el în timpul programului”. Această declarație este potrivit unui martor. Ancheta noastră jurnalistică este în curs de desfășurare rămâneți alături de noi veți afla multe informații.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *