Prezentă în emisiunea „Omul de lângă tine”, Octavia Dolgae, le-a dat replica vecinlor

Pe parcursul emisiunii, doamna Dolgae Octavia, le-a dat replica vecinilor, care i-au adus acuzații. Menționăm, că doamna Octavia, a primit referințe bune și de la vecinii și blocurile învecinate.

Cităm, din ceea ce a afirmat, doamna Octavia, în platoul emisiunii: „Am venit pentru adevăr. Am cerut vecinilor, probe clare, filmări, înregistrări. Mama mea, are Alzheimer, și-a pierdut mințile. Pe parcursul emisiunii, a intervenit și doamna Adriana, telefonic, unde a făcut, următoarele afirmații: „Ei, au cumpărat un apartament, vis a vis, dr blocul nostru. Copilul, când vine pe aicea, este politicos, salută. Pe celălalt, copil nu l-am văzut.

Copii, stau cel mult, un sfert de oră, urcă și coboară. Eu o cunosc, pe mama copilului, femeie sănătoasă la cap, a făcut școala de asistente, făcea practică la Spital, eu eram asistentă la Spital. Eu îi știu, de oameni serioși. Sunt buni platnici, nu am ce să zic. Toată scara, îi mulțumită de ei. Eu stau, la etajul 3, în blocul de vis a vis „.

Tot pe parcursul emisiunii, a intrat telefonic și doamna Buie Eugenia (Gina) : „Eu stau, în blocul 24. Cu doamna Octavia, vorbim puțin, prin telefon. Copii, aleargă, se joacă, sunt jucăuși, că toți copii. Doamna Năsui, o cunosc din cartier, este o femeie agresivă verbal. Doamna, cu pisicuțele, este foarte cumsecade. Are pisicuțele de rasă și sunt tratate”.

Doamna Octavia: ” pisicuțele sunt vaccinate, sterilizate”. Domnul Vasilescu Alin, a dat de înțeles, să-mi duc mama, la Azil. Azi, an fost cu mama, la Spital. Paza, mă urmărea tot timpul. Am o înregistrare, cu doctorul Vasilescu”, a mai spus doamna Octavia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *