Preparația Coroiești, furturi la loc comanda

  •  
  •  
  •  

Atît Preparația Coroiești, cît toate Minele din Valea Jiului, au fost invadate de magneți cu ajutorul unor agenți de securitate.

Acea firmă de pază, a avut o grămadă de angajați la negru, majoritatea pensionarilor, consumau alcool în timpul serviciului, după toate cele întîmplate, în continuare se mai întâmplă minuni.

“Da măi omule, umblă ca dracii,o prins curaj, șef de tură care l-o pus în locul meu, pleacă băiatu nu-i de bază, ar fi estimat tot prejudiciul la 12 miliarde, bă așa o zis p….ă ăla de Odăianu Claudiu, o intrat în spălare, o luat niște transformatoare, niște bobini de Cu, nu știu, nu mă pricep, e mai bine, io n-am fost la discuții, că nu-s prieten cu ei, așa mi-o zis p….ă ăsta, așa îți spun și stai cuminte, că ăștia de aicea abia or așteptat să prindă ceva, că-l bagă. Aicea care cum o plecat, care o plecat la Lupeni, care o plecat în pensie, sau dat tunuri așa la greu, că nu știe nimeni de capul lor, uită mi-o zis Diaconescu de macaraua aia, că acolo îs nu știu ce contacte în cabină, dracu știe, că ăsta o lucrat și o zis, Nicule, numai vreo trei mai sunt din astea în țară și îi Cu, pe toate, nu știu nu mă pricep, Diaconescu știe, și cînd or preluat ăștia, mă lași, or preluat o p….ă, ce să preia. Ce este la Vulcan și la Livezeni, acolo e durere. Păi, dacă îs prejudicii așa mari, îi m-ai dă Compania. El așteaptă să vină Vineri, să o taie la Caracal s-au la Rovinari. Mai vine Lunea. Dacă vine și se bagă cineva, în documente îi face praf.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *