POLITISTII PETRILENI AU O DURERE IN COT DE FIRMA SPARTAN

S-au sesizat, multe alte nereguli, dar pe politisti ii doare in cot. Pot vorbi de procese verbale, coli mizgalite, combustibil consumat de parca nu era destul. Acei politisti care sosesc cu greu la sesizari cind ajung acolo se lovesc mereu, cauta mereu prin portofel ce lege  sa aplicam.

 Cum nu cunosc toti legea pazei si protectiei ne miram si dam din coate, ce lege am putea aplica impotatriva firmei de paza si protectie. Cu siguranta ati constatat multe nereguli,dar tot mereu a intervenit cite un proces verbal uitat pe la unul altul prin birou. Nu stiu cit mai tolerati aceasta firma cunoscuta de ANAF, ca fiind firma cu probleme. Continuati sa mestecati in gol, sa treaca timpul ci o masura concreta nu luati impotriva lor. 

Cit este mai grav, este faptul ca niciodata nu ati dorit sa controlati toate posturile. Oricum voi nu stiti cite posturi are Mina Petrila si citi dezbracati dorm in posturi. Voi tot mereu, numai Mina Lonea o cunoasteti, Poarta 1. Pacat ca IPJ Hunedoara nu a reusit, sa va faca update la GPS. Cum se vede alte locatii nu cunoasteti. Eu am avut parte sa vad agenti in stare de ebrietate. Sa nu ridic problema ce masuri sar fi putut lua. Cum se vede activitatea merge ca pe roate in aceasta firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *