Polițiștii locali a oprit în trafic o persoană, ce nu deține permis de conducere / VIDEO

Astăzi polițiștii locali au oprit în trafic, o persoană de sex masculin. După verificările făcute, acea persoană nu deține permis de conducere, nu deține acte pe acel moped.

A fost însoțit de polițiștii locali, la sediu, pentru cercetări. În continuare, se vor face cercetări pentru a se stabili împrejurările. Evenimentul, a avut loc în zona avionului, mai exact, lângă Lidl la intrare în aeroport. “tânărul a mai avut probleme cu Poliția, nu ar fi la prima abatere. A deținut și un automobil”. Relatează o persoană de încredere ” mopedul este a lui, dar nu are permis, îl mai conduce și în stare de ebrietate”.

“Conducătorul de moped, a fost oprit pentru efectuarea de verificări, în urma solicitării documentelor, acesta ne-a declarat faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a fost verificat în bazele de date, acest lucru a fost confirmat și a fost condus la sediul Poliției Locale ,a Municipiului Petroșani.

Noi am întocmit proces verbal de depistare a infracțiunii flagrante, proces verbal care va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani. Are 36 de ani, și se numește Cotârță Virgil Constantin, și este din Petroșani”, a declarat Bacris Gheorghe, șef birou, Poliția Locală Petroșani, pentru Newsvj.ro

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *