Poliția Locală-în loc să amendeze pe cine trebuie, își face de cap VIDEO

În spatele Pieței Centrale, există o parcare cu plată, dar menționez, sunt două locuri amenajate pentru persoanele cu handicap, acele persoane nu plătesc taxe, sunt scutite de lege.

 Arăt faptul că acele două locuri, sunt ocupate de alte persoane, care nu au dreptul să parcheze acolo. Datorită șoferilor, care nu respectă legea, persoanele cu handicap, își parchează mașina cu mult mai departe, de locul unde ar trebui să parcheze.

Un echipaj de poliție, a Poliției Locale, a vrut să de-a amendă persoanelor amărâte care stau prin Piață, “Iar, eu le-am spus, lăsați săracii în pace, vedeți că locurile amenajate pentru persoanele cu handicap, sunt ocupate, de autoturisme neiscripționate cu sigla sau însemnul persoanelor cu handicap.”

Am fost nevoit, să sun la șefii Poliției Locale, spunându-le cele întâmplate și doar atunci li s-a dat ordin celor de pe patrulă, să i-a măsuri împotriva celor ce au parcat pe acele locuri. Polițiștii, odată deplasați la fața locului au sancționat persoanele, conform legii adoptată prin Consiliul Local.

Am primit o informație din interiorul Poliției Locale, “Aceea persoană, aflată pe un cărucior, din incinta pieței, nu a fost amendată, ci doar identificată, iar persoanele care au parcat pe locurile persoanelor cu handicap, au fost amendate, conform Consiliului Local”. Polițiștii Locali, ar trebui să își facă datoria, cum scrie în statul lor, nu să amendeze după cum vor ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *