Poliția Locală, Compartiment Garda de Mediu, au sancționat Biserica, unde slujesc preoții Barbu și Isai.

În urmă cu câteva zile, Cimitirul Aeroport, arăta mai rău ca o groapă de gunoi, ținând cont că domnul Costică, ținea evidența, oamenilor trecuți în neființă.

Atât, domnul Costică, cît și acei doi preoți se fac vinovați, de cele relatate în articolele trecute, ar trebui să dea socoteală autorităților, dar ținînd cont că noi, nu avem autorități, nu-i va trage nimeni la răspundere. Acest, zis administrator voluntar, ani de zile a prejudiciat statul cu sume importante, din care rezultă munca la negru.

Acest administrator, are o echipă impresionantă de recidiviști, oameni periculoși, în curînd veți auzi mărturii, ale cetățenilor de rînd, cu privire la acest administrator voluntar, unde îl acuză, de șantaj, evaziune fiscală. Locurile de veci, se dau după cum vrea dînsul.

Acest individ, nici măcar nu a dorit să stea de vorbă cu presa, cînd l-am ce caută crucea în curtea Spitalului de Urgență Petroșani, dar în replică domnul Costel, a răspuns:”Nu mai am locuri de veci, să vă ia Preoții de mînă să vă dea locuri, eu îmi voi da demisia. Preoții, nu mi-au făcut nici contract de voluntar, nici nu m-au angajat. Iar cu privire la crucea, la care faceți referire, nici nu știu cînd a dispărut crucea, iar Preoții ar trebui să facă un contract, cu firma de salubrizare, pentru a se ridica deșeurile la timp. 

Garda de Mediu, a sancționat Biserica. Din informațiile pe care le-am putut obține, reiese faptul că acest Costel, și-a șters numerele de telefon, ce le avea puse, la dispoziția cetățenilor și că nu ar vrea să se ocupe de acest jobb, unde se cîștigă sume impresionante. Acest jobb, îl moștenește de la tatăl său. Acest jobb, are ca obiect, munca la negru. El cerea, sume impresionante, de la persoane la care nu le putea oferi chitanțe. Cu siguranță existau, niște mînării între acest așa zis administrator, și Preoți, altfel cum se explică prestația lui, pe parcursul mai multor ani de zile. Singurii, care l-au căutat, au fost cei de la Garda de Mediu, în rest nu a mai fost căutat de nimeni, din cauză că și-a șters numerele de telefon, de pe ușa garajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *