PNL Petroșani, în fața Jiul Shopping Center, încarcă sacii cu minciunele și strîng semnături pentru graviduțe

  •  
  •  
  •  

S-a dat startul campaniilor umflate cu murături. Gogonele mititele și cepe coapte.

Revoluția semnăturilor, a început să iasă la iveală. Care, mai de care să strîngă, mai multe semnături, sub pretextul că va fi mai bine, de la anul, toți umblă în coate goale, au jefuit țara în lung și-n lat. Alții, au mai dat tîrcoale, s-au ales cu cîte un butoi de murături, veniți dragi cetățeni, să ne faceți fericiți cu cîte o semnătură, că la rîndul nostru, avem noi grijă să o duce-ți voi bine.

Ăsta, de n-ar fi partidul lui pește prăjit, nu mirosea așa, după cîteva zile. Cîți consilieri ați văzut, voi anul acesta să dea cu mătura sau să strîngă hîrtii.Eu unul, nu am văzut nici unul, dar să facă mizerie am văzut o grămadă. După atîtea războaie, în Parlament, acum s-au gîndit să rezolve problema cu cîteva semnături.

Războiul dintre partide seamănă cu războiul dintre daci și romani. În curînd țara va  plînge în sînge, dar asta nu-i mai sperie pe cei din partide să strîngă semnături. În curînd, ve-ți vedea bulibașii partidelor, cum vor defila pe certurile orașelor, dotați cu combustibil pentru toate vîrstele, și să nu uităm acele obiceiuri, făină, zahăr, ulei și găleți și polonice. Cu ocazia asta, îi ve-ți ajuta pe cei bătrâni să își doteze cămăruțele.

Sfaturi utile: Cei care doriți să mergeți la vot și nu aveți posibilitatea de a vă duce, cerețile, celor care se ocupă cu secțiile de votare, să vă aducă la domiciliu două ștampile și trei buletine de vot, însoțite de 1kg de zahăr. Domnilor bulibași, dacă tot vreți să fiți votați, schimbați-vă hainele de pe voi, că țara nu aveți șanse să o schimbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *