Plictiseala și singurătatea îl face să spună „alba neagra” din cuvinte./AUDIO

Omul care se joacă cu cuvintele, mereu găsește câte un vinovat sau se agață de câte un apropiat. Își permite să fumeze într-un magazin din cartier, să vândă adidași în piață fără acte și nimeni nu îl poate sancționa. Ani la rând a fost omul cu două „fețe”, vecinii, prietenii, care îl credeau prieten, de fapt el era un trădător și lumea nu știa.Folosește cuvinte grele, înjurături, apoi blesteamă. Ani la rând a avut prieteni, dar erau prieteni (…..), căci îi înregistra, apoi ajungeau subiecte. Diferite persoane din cartier picau în „bliț” folosit de la etajul 4, anumiți „prieteni” erau dați în primire, apoi amendați. Ce lucrează Poliția Petroșani, în contextul în care se comit ilegalități ?Poliția Economică, a fost în Piața Centrală/ „second hand„, oare ce interese au cei de la Poliția Economică ? De lasă aceste persoane să vândă fără acte !? Șefii de la IPJ Hunedoara, Economic. Au interese după urmă adidașilor fără acte ?

Astea sunt cuvintele omului fără caracter!!!Băiatul din imagine, folosește cuvintele în funcție de vremea de afară, începe cu înjurături, apoi trece la blesteme, vede că nu este băgat în seamă. Trimite mesaje frumoase, după ce blesteamă, „parcă nu s-ar fi întâmplat nimic„.Cele două mesaje, sunt venite la circa o lună de zile, și totuși. Mai avem câteva mesaje care nu le putem prezenta, sunt total (………). Vede că nu reușește să își facă cunoscută voce și imaginea, se folosește de nume sonore ale municipiului Petroșani.Oare cineva îl va întreba ceva după cele spuse pe rețelele de socializare ? Oare polițiștii de la Poliția Petroșani, îl vor întreba de sănătate ? Să folosești asemenea cuvinte îți trebuie puțină minte, ideile îți vin în piață odată cu plictiseala.

Ținând cont că la el totul este gândit cu piciorul, nimeni nu îl poate da afară din piață. Ținând cont că este profesor la limba „vulgară” și la blesteme. După afirmațiile ajuns în spațiul public, credem că ar fi nevoie și de câteva audieri.Băiatul ar trebui să își susțină cele spuse pe rețelele de socializare și în fața anchetatorilor, dar trebuie să și probeze afirmațiile făcute. Nu înțelegem ce implicare ar avea unii procurori din Municipiul Petroșani. Polițiștii dacă mai aveau sediu în Petroșani, cu siguranță nu existau asemenea cuvinte pe rețelele de socializare.

În trecut, persoanele defavorizate erau sprijinite de Primăria Petroșani. Dacă erai persoană vulnerabilă, fără casă, masă, mașină, aveai voie să vinzi la sectorul „second-hand” marfă din casă. (Caz social). Persoana care în trecut a avut o asociație și a susținut persoanele vulnerabile, acum a ajuns ținta dușmanilor.Este vorbit și blestemat de oamenii care el lea făcut bine în trecut. Persoana care a avut o asociație, mereu s-a implicat și a ajutat oamenii defavorizati, dar acum acei oameni au case, mașini, și blesteamă, fac evaziune.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *