Petroșani: Reprezentanții Gărzii de Mediu, însoțiți de Poliția Locală au avut surprize neplăcute. Costică, așa zisul administrator, a căzut în capcana preoților

  •  
  •  
  •  

Un administrator și doi Preoți, au reușit să ajungă vedetele Văii Jiului, prin sentimentele lor, cît și prin rugăciunile în pliculeț

Astăzi, un așa zis administrator, a avut parte de domnițele de la Mediu, însoțițe de doi polițiști locali, de parcă nu erau. Precizez, că acele domnițe nu știau de ce se află acolo, cert este că trebuiau să vadă, un cimitir acoperit de deșeuri, cruci suflate de vînt. Acel, Costel, face lucrări pe sume impresionante, nu se joacă, cu cîrpacii.

Acel cimitir, se raportează din tată în fiu, tradiția în familie se păstrează, trei sapă o groapă, al patrulea dă indicații. Acest Costel, a inventat o nouă funcție ierarhică, din tată în fiu, “ADMINISTRATOR VOLUNTAR “. Cu privire, la acele deșeuri  și cruci împinse de vînt, cei de la salubrizare, nici nu au auzit de acel cimitir, cert este că, este dezastru în acel cimitir. Acel administrator, nici nu știa ce se întâmplă acolo, doar încasa bănuți. Mai precizez, că doamnele de la Mediu, nu s-au agitat în amenzi de parcă se cunoșteau.

Costică (așa-zis administrator): “Vă rog nu filmați, e domeniul public, dar nu are rost, cu ce ocazie mă filmați, explicații cereți la Părinte. Domnule, nu eu răspund de cimitir, eu sunt voluntar aici. Nu sunt locuri din cauză că domnul Barbu, cu domnul Tănase au făcut o greșeală foarte mare, nu sa dat locul în concesiune. Si acolo, la noi în cimitir, n-ai grijă de locuri, nu le mai ai. Deci, aia înseamnă, cînd a crescut bălăria pe ei, și pomi și iarbă, de 2 metri, atuncea dai drumul la loc mai departe. Cimitirul, este cimitir Parohial, aparține de Biserică, nu este al Primăriei. Eu repartizez locurile. El vă dă chitanță, eu trebuie să vă dau un loc. Io ce vă spun acum, nu sunt locuri”.

Doamna de la Compartiment Mediu: “Deșeurile, le adunați la poarta cimitirului, noi am încercat să luăm legătura și cu Parohia, agenții de salubritate, vi le cară”.

Costică: “De ce încasează Preoții, bani pe gropi? Parohia, trebuie să facă contract de salubrizare cu Primăria. Eu nu am luat bani, în cimitirul ăsta, de la nimeni pentru curățenie  la morminte, nu există așa ceva. Le-am tot spus Preoților, că este mizerie în cimitir. Sper că, acuma se va rezolva. Nu sunt administrator, eu sunt voluntar, aici. Mă numesc, Costel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *