Petrosani / Grădinița pp3, se organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi de îngrijitor copii – AUDIO

Vom prezenta un material ca atare, de această dată publicul sunt cei care pot sancționa pe cei care greșesc. Vom prezenta și un scurt citat care vine pe surse, totodată vom prezenta și o scurtă înregistrare cu doamna Directoare Muntean Lucica, Grădinița pp3 Petrosani. Astăzi am fost și am discutat cu doamna Directoare, mai jos există o înregistrare….

Surpriză când a vrut doamna Directoare să intre în curtea instituției a fost întâmpinată de o mașină ce a blocat accesul în curtea grădiniței, Deci Noi nu avem poliție și nici Jandarmerie să nu mai vorbim de firmele de pază. Curioși ce vor spune cei de la inspectoratul școlar când vor vedea acea mașină plantată în mijlocul intrării. 

Potrivit unor surse, “Concurs pentru ocuparea posturilor de ingrijitor copii cu suspiciuni de aranjament! Grădinița pp3 Petrosani organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi de îngrijitor copii. Până aici toate bune! Interesant devine faptul ca acele 5 posturi sunt deja ocupate iar reprezentanții gradinitei le pun totusi ca vacante, organizand un asa zis concurs, concurs de la care se stiu deja castigatorii! ESTE LEGAL UN CONCURS CU CIRCUIT INCHIS INTR-O INSTITUȚIE DE STAT ? DE CE AU MAI ACCEPTAT ALTE 5 DOSARE DE INSCRIERE LA CONCURS ? SA PARA LEGAL ?” Vom reveni cu privire la acest subiect!!!

  • audio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *