Petroșani / Colonie, tâlhărie, jafuri la comanda. Poliția în concediu.

Cartierul Colonie tot timpul a fost pe locul întâi la capitolul jafuri, tâlhărie. În plină stradă rămâi fără geacă, la apus de soare (….) fură telefonul din mână. După orele “zero”, se dau spargeri la case și magazin, asta înseamnă încredere în poliție și lumina de pe domeniul public.

De ce sunt lăsați în libertate asemenea persoane ?

Anumite persoane ce comit jafuri și tâlhării sunt lăsate în libertate pentru că colaborează cu procurori, în cartierul cu “bezna”, sunt persoane ce dau informații la parchet și pentru asta stau în libertate, asemenea informații au ajuns la noi.

Ce așteaptă procurorii și polițiștii ?

Polițiștii au cercuri de suspecți, dar nu îndrăznesc să îi audieze pentru că știu că procurorii îi lasă în libertate, aveți încredere în parchetul “zero“, pentru că legea se aplică de multe ori cu stângul. Polițiștii fug după măștile oamenilor și amendează săracii, tâlhari și criminalii stau în libertate bine mersi.

Persoanele ce dau spargeri la comandă au relații la Poliție și Parchet ? Mereu a fost cartierul Colonie prima piesă din Valea Jiului, asta se datorează procurorilor ce nu răspund de (……..) . În alte județe Poliția ascunde specimenele ce își fac meseria după ora “zero”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *