Petroșani: Cimitirul fără nume, gard în gard cu Spitalul de Urgență, o nouă rampă de gunoi la poarta cimitirului

  •  
  •  
  •  

Dacă oamenii, de rînd aruncă deșeuri pe la toate colțurile, aia nu că trecuți în neființă, se trezesc noaptea și fac mizerie în Cimitir.

Rușine să-i fie Administratorului Cimitirului, care-l are în administrare. Îmi pare rău, dar trebuie să o spun, că acel cimitir, nu îl îngrijește nimeni. Am tot stat, și m-am gândit, am analizat secundă după secundă, cine ține evidența oamenilor trecuți în neființă? Cine, mănîncă atîția bani și face un profit uriaș din această afacere? Dacă și morții, crează disconfort, atunci ce să mai spun de cetățenii care nu au cei șapte ani de acasă. Cam toate cimitirele Văii Jiului, sunt sufocate de deșeuri menajere.

Nu se ține cont, de acele cimitirire, nu se dorește toaletarea cimitirelor, dar în schimb se fac profituri uriașe. ANAFU-ul, habar nu are, de cîte ori preoții au oficiat slujbe de înmormîntare, fără a elibera chitanțe din partea Parohiei de care aparțin. Pe gardul Cimitirului, este atîrnată o tablă pe care scrie ‘NU ARUNCAȚI GUNOIUL ‘, ăla este ghidul oamenilor de rînd, că cei trecuți în neființă pot face mizerie. Va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *