Petrila / un copil minor este subiectul unei executări, mama împreună cu autoritățile au venit să ia copilul ca pe un cartof de la bunică. / VIDEO

Blonda din imagine ce are un limbaj compromițător, a venit împreună cu un executor să execute un copil minor. Spune bunica, fiica ei și-a abandonat copilul iar acum îl vrea înapoi, a fost târâtă prin procese ani la rând. Mai spune bunica, în urmă cu ceva timp minorul a fost bătut de bărbatul fetei mele.

Cum veți putea vedea pe materialul filmat cu camera ascunsă, acea executoare a avut nevoie de o intervenție mai rău ca în filme. Patru jandarmi și o doamnă polițista !! Cu orice preț a avrut să ia copilul, cum veți putea vedea, copilul nici măcar nu o recunoaște „mama”. Susține blonda, va mai reveni în aceeași formație pentru a-și lua copilul de la bunica, confundă un miner cu un sac de cartofi.

Să vă facem cunoștință cu doamna executor, ce are sediul în incinta Casei de cultură Petroșani. A venit cu o forță majoră pentru a face o executare minoră. Avem executori în municipiul Petroșani pentru a executa minori!! Au venit cu mâna goală și cu gura mare, dar au plecat cum au venit. Doamna știe să execute pentru că o ajută ochelarii.

Poate ne va căuta și pe noi pentru a executa o știre, o asemenea mama ce nu își dorește copilul, după câțiva ani de zile vine să își ia copilul. Dar cum puteți vedea copilul ? Nici măcar nu o recunoaște. Băieții în uniformă au stat și au admirat un „circ” gratuit, de data asta autoritățile au vrut să își facă datoria prin a executa un minor.

Tipul pe măsura gardului este psiholog, a fost trimis de cei de la Protecția Copilului. Dar a asistat la un scandal și nu a face liniște între cele două părți, a fost trimis de cei de la Deva pentru a ………… copilul. Cum a fost posibil de față cu un psiholog si autoritățile la poartă să aibă loc atâtea înjurături !!!

  •  video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *