PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGARETE

  •  
  •  
  •  

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au efectuat, în cursul zilei de astăzi, 25 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal de contrabandă și contrabandă calificată.

Au fost ridicate țigări de contrabandă, băuturi alcoolice și peste 150.000 de lei, iar 11 persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2015 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat și depozitat la domiciliu țigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galați.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 967 de pachete de țigarete, de diferite mărci, fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu  băuturi alcoolice având timbru de accizare Republica Moldova, precum și

156.400 de lei, 535 de euro și 530 de lire sterline. Totodată, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Galaţi, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și  Serviciului Criminalistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *