PERCHEZIȚII ÎN GORJ ȘI OLT, LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

  •  
  •  
  •  

La data de 4 iulie a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în județele Gorj și Olt, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc.          

Din cercetări a reieșit faptul că un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în perioada 2018 – 4 iulie a.c., ar fi efectuat mai multe operaţiuni cu droguri de risc. Practic, după procurarea cantităţii de droguri, tânărul le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar, ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din  judeţul Gorj.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, polițiștii au descoperit 50 de grame de canabis, două grindere, un cântar de precizie, pliculeţe folosite la ambalarea drogurilor şi şase terminale mobile, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au pus în aplicare și șapte mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor. La data de 5 iulie a.c., tânărul de 25 de ani a fost prezentat Tribunalului Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor specializați în combaterea criminalităţii organizate din Dolj și Olt. La percheziții au fost angrenați polițiști din Gorj, polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Orşova, împreună cu jandarmi din Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *