Penitenciarul Barcea Mare. Ce spun detinutii? Reprezentanții ANP sunt mințit.

Declarații șocante și cu un impact emoțional, despre ce este vorba ? La Penitenciarul Barcea Mare, se întâmplă următoarele lucruri: “Dacă vine o comisie de la ANP, nu este invitată în camerele unde se întâmplă anumite probleme, o dată pe săptămână, mai exact marți ai dreptul la cabinetul medical”, asta spun deținuții.

Cunoaștem aceste aspecte pentru că strângem probe și am demarat o anchetă jurnalistică, la această oră deținem anumite probe. “Deținuții nu au drept la vizită în această perioadă, dar au început să fie infectați pentru că virusul vine de afară. Angajații vin cu virus în interior și ne îmbolnăvește și pe noi”, mai spune cineva.

Ce se întâmplă cu tine dacă ești bolnav  ? “Dacă au chef te duc la cabinet o dată pe săptămână, dacă nu îți spune că poți să aștepți. Sunt persoane ce fac dializă, dar nu lise respectă tratamentul, cei care trebuiau să se elibereze nu au putut pentru că se fac rapoarte nejustificate”, mai spune cineva din interior.

Directorul penitenciarului deține și un magazin alimentar ! “Prețurile la acest magazin sunt dublu, chiar și triplu față de afară, credem că mâncarea de aceea este rea pentru că trebuie să cumpărăm de la magazin, magazinul este a directorului”, mai completează cineva.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *