Penitenciarul Arad și prețuri uriașe /alimente la preț dublu.

Am primit pe adresa redacției o scrisoare de la Penitenciarul Arad, și ce am găsit acolo ? Se vorbește despre prețuri uriașe, un magazin ce “inghite” banii celor ce sunt lipsiți de libertate. O sticlă de Pepsi costă 9 lei, vom prezenta bonurile ce au fost trimise pe adresa noastra. La magazinul de la penitenciarul Arad prețurile sunt echivalente unui hotel…

Ce prețuri sunt în aceste bonuri ?

Nici în occident o sticlă de Pepsi nu costă 9 lei, pe marginea subiectului vom reveni cu declarații din interiorul penitenciarului. În zilele următoare, vom contacta penitenciarul pentru a ne oferi un punct de vedere cu privire la acel magazin.

De la Penitenciarul Arad și până la ANP, toți purtătorii de cuvânt au o problemă cu privire la comunicare cu presa. Dacă soliciți un punct de vedere, apar “bâlbâieli” și te pune să aștepți pe linia telefonică.

Vom reveni cu o serie de documente, înregistrări și declarații, atât în interiorul penitenciarului Arad, cât și la nivel de ANP se comit anumite abuzuri la adresa persoanelor lipsite de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *