Pe când o rampă la Poliția municipiului Petroșani

  •  
  •  
  •  

Din nou promisiuni si vorbe in vant, asa se arata la Politia municipiului Petrosani, se chinuie de ani de zile sa construiasca o rampa pentru persoanele cu dizabilitati.

Promisiuni in bataia vantului si bani ripisiti, asa arata statistica noastra deoarece au fost destui bani la bugetul local. Primare unde sunt banii, ai spus ca vei construi o rampa, dar ai mintit, te intreb public: mai ai curaj sa ceri voturi la alegeri, vei mai iesi cu miloaga? Vad ca acum nu iti pasa de acei oameni neputinciosi si sa nu uiti ca si unii dintre acei oameni te-au votat, acum sa le intorci tu spatele .

Domnule Primar, scoate banii din buzunare, sa faceti cheta deoarece te sustin si aia in consiliu , veniti voi cu miloaga ,din nou cu promisiuni de 2 bani si galeti ,zahar ,etc. Bine ca este în fata Politiei Petroșani o parcare pentru persoanele cu handicap ,dar in schimb ar trebui și o rampa. Mai nou lasă mașina în parcare și așteaptă sa vina cineva sa-l ajute !! Eu consider ca e bătaie de joc, persoanele cu probleme sunt umilite. Locurile pentru persoanele cu handicap sunt mereu ocupate si nu se iau masuri.

Am primit mai multe solicitări din partea unor persoane, cu dizabilități care au probleme grave de sănătate și care din păcate, nu pot să-si facă nici măcar o carte de identitate ,pentru că nu pot urca scările renovate de la Poliția Petroșani.

Deși legea prevede ca fiecare instituție publică din România, să aibe o rampă pentru persoanele cu dizabilități, se pare că cei de la IPJ-Hunedoara , au o mare durere în cot, de bieții oameni care din păcate sunt bolnavi.

În concluzie nesimțirea nu are nicio limită! În fiecare an, cei de la IPJ-Hunedoara, folosesc aceeași placă iar de suferit au tot contribuabilii care sunt tratați cu o indiferență greu de descris.

IPJ-Hunedoara se face că plouă și după cum am mai menționat are o mare durere în cot! Aveți o biserică in curtea IPJ, și măcar pentru a vă mai spăla puțin imaginea ați putea face LEGAL, o rampă de acces pentru persoanele cu deficiențe locomotorii la Poliția Petroșani.

Din ARHIVA promisiunilor:

”Au în plan sa construiască o rampa pentru persoanele cu handicap la sfârșitul lunii mai. Ei se vor apuca de lucrări dar precizează ca exista un proiect dar abia s-a aprobat bugetul local”, a declarat la acea vreme pentru newsvj.com, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi

”Confirmam ca imobilul respectiv apartine IPJ HUNEDOARA, care a demarat procedurile necesare obținerii de fonduri pentru amplasarea unui dispozitiv de acces pentru persoanele cu deficiențe locomotorii. Demersul IPJ Hunedoara nu exclude contributia autorităților locale in realizarea acestei investiții.” a declarat Bogdan Nitu purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara pentru NewsVJ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *