Orașul Petrila / scandal între vecini, acuzații fără probe / VIDEO

Acuzații, între vecini asta se întâmplă pe Strada 8 Martie, bloc 22, acolo mai mulți locatari din bloc, cam tot cartierul suportă un circ gratuit.

Mai multe familii împreună cu administratorul blocului, o acuză pe doamna Octavia Dolgae. Acuzațiile care i se aduc se referă, la relele tratamente, ce a avut mama sa. Potrivit unei vecine, a relatat. “Mama dânsei a consumat foarte mult alcool, și-a consumat (…….), din pensie pe alcool.

Deîndată doamna Octavia a apărut în replică “sunt acuzații false, eu cer probe, sunt niște imbecili, care mă acuză nici măcar nu își dau seama că au încercat să îmi strice imaginea”. În continuare veți putea vedea, declarații compromițătoare căci reale realizate în urmă cu câteva luni.

Domnul din imagini cât și doamna Octavia, trebuie să se confrunte la emisiunea “Ora adevărului” dar domnul ce i-a adus doamnei Octavia acuzații, nu a avut puterea de a sta față în față în platou în fața camerei. Încet începem să înțelegem despre ce este vorba, mai mulți vecini din acel bloc parlamentează, pe după colțuri despre familia doamnei Octavia, interesează strict problema familiei Octavia.

În acel bloc, toți sunt pensionari, își petrec timpul liber, ținând ședințe aprinse, pe la colțuri și pupând toate pisicile. Putem relata când în urmă cu ceva timp, a murit mama doamnei Octavia, dar nici în acele trei zile locatarii nu au avut liniște, i-au rupt necrologul, pe care era trecut, numele mamei sale. Ipocrizia își spune cuvântul, Cartierul 8 Martie, este terorizat de câțiva vecini obraznici.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *