OCTAVIA DOLGAE ÎL ÎNTREABĂ PE ALIN MACRA: DE LA CARE POD MAI LUAT?

În acest material, voi prezenta un om care trage cu dinții de funcție, și își umilește subalternii, jignindu-i cît și sfidîndu-i cu degetul.

Domnul cu pricina, adică omul fără probleme așa zisul om nevinovat care se dă, din primele 5 minute. Dacă ajungi să lucrezi, sub aripa lui riști să-ți numeri zilele. Mai bine preferi, să-ți pui ștreangul decît să intri în gura lui. Căci acest individ începe să aducă injurii, și să calomnieze nici Jiul, nu te mai spală.

Domnul, cînd este pe minus la capitolul buget, începe și promite că face atestate, pentru agenți de securitate și de port armă. Cum am prezentat și în materialele anterioare, riști să primești un pumn în gură, să te trimită ‘în aia a lu’ mama ta’ , era să comit o greșeală, dar mi-am adus aminte pe parcurs, domnul mai are obiceiul, să-și încleșteze mîinile în gîtul, celor care nu vor să dea bani pentru atestate.

Cîteva persoane, au contactat redacția noastră, cu privire la cele spuse mai sus, cu privire la domnul. Alertă: Epoca de piatră. Ăștia  doi,  își doresc cu orice preț, să ajungă în Instanță.

Octavia Dolgae: N-am terminat, că oricum o să ne întâlnim,  în Tribunal

Alin Macra: Doamnă, păi nu-i problemă, ne întâlnim doamnă

Octavia Dolgae: Eu am o familie, domnu Macra, nu mi-a căzut bine că m-ați luat de la pod. De la care pod, m-ați luat?

Alin Macra: Io, nu v-am luat de la nici un pod doamnă, și cu dumneavoastră închid toate convorbirile. Vă mulțumesc, pentru înțelegere. Dacă aveți, vreo nelămurire, ne întâlnim în Instanță.

 “Mă repet, și îți spun, pe femeie am luat-o de pe. drumuri cum ar veni, am angajat-o, am trimis-o la pază la Petrila, de la Petrila, am mutat-o, fata asta, Octavia Dolgoaie, cum o cheamă, Dumnezeu Octavia mai știe, am luat-o de la pod, de la Petrila și am adus-o la Lonea laPoartă, din motiv că nu se înțelegea cu colegele ei acolo, și tot timpul era răutăcioasă, se certa, se țigănea, am încercat hai, aruncăm securea, să îngropăm, tu te duci acolo, tu vii dincoace” a precizat Alin Macra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *