Oare cine servește la acest magazin ? Autoservire cu administratorul afară?

La acest magazin te poți servi singur și administratorul să aștepte afară ? Asta înțelegem din imagine. Ce păzesc băieții de la ITM Hunedoara, DSP Hunedoara, ANPC Hunedoara și alte structuri? Oare câte contracte de muncă sunt acolo, câți angajații figurează, normele munci dacă sunt făcute, protecția munci dacă este făcuta ?Cum se numește acolo ? Pe perete trebuia pusă firmă,( logo). Deci, în acea încăpere se poate întâmpla orice, noi nu cunoaștem despre ce este vorba. ANPC Hunedoara, este instituția care poate spune ce se poate acolo sau ce se întâmplă acolo.

Vedem trei persoane, dintre care una parcă este client, iar două persoane stau la o masă afară, ci ne întrebăm. Cine este administratorul, sau angajat/angajată aici ? La capitolul igienă este durere în suflet.

Stai afară, apoi în magazin și servești clienții ? Și totuși, instituțiile nu îndrăznesc să te întrebe de sănătate ? Poate după un caz apar și instituțiile “bătute“. Încă nu am înțeles cine ar fi administratorul și de ce nu îl deosebești de restul persoanelor, nu deosebești angajatul de clienții, nu deosebești administratorul de clienții.În curând veți afla multe date despre firmă, firma este publică, o puteți găsi la o căutare pe Google. Din primele informații vă spunem că firma este pe minus, dar cum nu înțelegem.

Fiind magazin de cartier, fiind alimentară sau posibilă “crâșmă” se întâmplă multe ? Se pot întâmpla multe ? Imaginile din arhivă vor pune instituțiile să ne ofere un punct de vedere.

Revenim, țineți aproape.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *